Vizcarro guanya unes ajustades eleccions del COMT on creix positivament la participació

El Dr.Sergi Boada i la seva candidatura MetgesCOMTu.com s’ha quedat a un 3% de guanyar les eleccions al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona.

Fernando Vizcarro ha guanyat amb un 51’7% dels vots, seguit de molt a prop pel Dr.Sergi Boada amb un 48’3%.

Es tracta de 45 vots de diferència entre els 657 obtinguts per a Vizcarro i els 612 de Boada, en una jornada electoral on 3.151 col·legiats estaven citats a les urnes tant a la delegació de Tarragona, Reus i Tortosa.

La participació ha estat la protagonista de la jornada i ha registrat el 40,2%. En aquest sentit s’ha produït un increment significatiu respecte l’any 2008, quan va ser d’un 16,8%, cosa que ha valorat molt positivament Boada i el seu equip, un dels desitjos i fites que s’havien fixat.

Tanmateix Boada ha agraït la confiança de tots els facultatius que han votat els seu projecte i ha manifestat que “no ha pogut ser però hem demostrat que es poden fer les coses de manera diferent. Gracies a tots!”.

VOT PER CORREU
Cal assenyalar que els vots registrats per correu van ser de 675. De fet la candidatura va plasmar des del primer moment dubtes pel procediment. Boada va afirmar durant la campanya que «hi ha aspectes del procés electoral i de l’estratègia de captació de vots per part de la candidatura que encapçala el Dr. Vizcarro que s’han dut a terme de manera molt poc elegant. Crec que, com a metges, hem de donar exemple a la societat i aquesta campanya era una bona oportunitat».

quimeras