Diari Més Digital-Sergi Boada: «Vetllarem per acabar amb l’intrusisme mèdic»

Podeu veure la publicació amb més detall i el vídeo que el Diari Més Digital ha realitzat amb el candidat al COMT, Sergi Boada (aquí).

Una aposta per l’estabilitat i la continuïtat; així es presenta el candidat a la reelecció a la presidència del Col·legi de Metges

— Quins són els punts claus del programa electoral de la candidatura?
— «Cal destacar que som un equip de 24 persones i que ens em preocupat tots junts dels tres eixos claus de la campanya. Aquests punts són: fer les coses amb molta transparència, ser molt eficients en la gestió del col·legi i comunicar molt, canviar l’estratègia de comunicació per apropar el col·legi al col·legiat i augmentar la participació dels col·legiats. També aconseguir ser el col·legi de referència de Tarragona, per ser influents i portar la veu del metge el més enllà possible pel que fa al professionalisme»

— En què es diferencia la seva candidatura de la que presenta el seu rival, l’actual president?
— «Si analitzem la candidatura ja es pot veure la representativitat d’aquesta. Nosaltres seriem capaços de governar un hospital perquè estan representades moltes especialitats i això és el que buscàvem, que el col·lectiu metge es sentis representat. També destacar la il·lusió, les ganes de renovació, l’aportació de noves idees, que crec que és el que caracteritza la nostra candidatura»

— Quina és la primera mesura que intentarà aplicar en cas de sortir escollit?
— «Durant la campanya s’han produït algunes informacions que no coneixíem i que posen en dubte una cosa molt important per la que ha de vetllar el col·legi i és l’intrusisme mèdic. Per tant, com a primera mesura, tot i que no la teníem contemplada en el programa que presentem, serà posar en ordre aquestes relacions del col·legi de metges amb algunes institucions que generen dubtes d’aquesta funció del col·legi. També treballarem per aplicar el nostre programa el més aviat possible. L’hem plantejat perquè en quatre anys es pugui desenvolupar»

quimeras