Sergi Boada exerceix el seu dret a vot a les eleccions del COMT

El candidat a les eleccions del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Sergi Boada, ha exercit el seu dret a vot a la seu col·legial tarragonina entorn a les 10h del matí d’aquest dijous 19 de maig en que els col·legiats i col·legiades estan cridats a les urnes.

El Dr.Sergi Boada Pie és anestesiòleg i especialista en clínica del dolor amb més de 20 anys d’experiència tant en l’àmbit de la medicina pública com en l’exercici lliure. Als seus 46 anys, és pare de 2 fills i està casat amb una infermera de professió.

Boada encapçala la candidatura MetgesCOMTu.com, un equip de metges de referència a la nostra demarcació il·lusionats per una nova manera de fer les coses i amb un programa basat en tres pilars: potenciar la transparència, garantir l’eficiència de les quotes e ingressos, i la posada en marxa d’una nova política de comunicació que doni servei als col·legiats i apropi el Col·legi a tota la demarcació, per tal que la veu dels metges sigui escoltada.

Concretament són 24 metges els que formen part, distribuïts en àrees de responsabilitat: 3 vicepresidències que cobreixen tots els àmbits mèdics: el primari, l’hospitalari i l’exercici lliure, a més de 5 vocalies que contemplen la formació continuada i els metges joves; la comunicació i medicina 2.0; l’acció social, cooperació i metges no actius; la mediació i les relacions institucionals; i la gestió integral professional.

13271983_10208085691774392_79149639_o

La candidatura compta amb la web www.metgescomtu.com que ofereix el programa complet amb més detall, presenta tot l’equip i les instruccions de com votar, així com un correu d’atenció: info@metgescomtu.com. També hi podreu veure les diverses accions de campanya realitzades, com entrevistes, visites i trobades per diferents centres mèdics de la demarcació per conèixer les inquietuds i necessitats dels seus professionals.

Boada i el seu equip esperen una gran participació aquest dijous a les urnes per tal que la pròxima Junta de Govern sigui escollida lliurement i majoritàriament a criteri dels professionals mèdics i en funció de qui considerin que millor els pot representar i defendre.

És moment de mantenir l’actual Junta de Govern o renovar-la? El vot és determinant.

quimeras